Advocaat Alblasserdam

Home - Advocaat Alblasserdam


Advocaat Alblasserdam

Bent u woonachtig in Alblasserdam en bent u verwikkeld in een juridisch conflict? Dan kunt u het beste advies vragen aan een advocaat nabij Alblasserdam, zoals Vermaat Advocaten. Ons advocatenkantoor is een algemene rechtspraktijk en onze advocaten zijn gespecialiseerd op alle rechtsgebieden. Het eerste adviesgesprek van een half uur is gratis en dan kijken we wat we verder voor u kunnen doen.

Routebeschrijving vanaf Alblasserdam

Vanaf Alblasserdam kunt u Vermaat Advocaten aan de Londen 2 te Barendrecht in een kleine twintig minuten bereiken met de auto en bij ons kantoor is voldoende gratis parkeergelegenheid. U pakt eerst de A15 richting Rotterdam en bij IJsselmonde-knooppunt Rotterdam volgt u de rechterrijstrook. Daarna volgt u de borden richting Zierikzee totdat u op de A29 rijdt. Hier neemt u afslag 20 richting Barendrecht. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Kilweg en op de rotonde neemt u de tweede afslag naar Londen. U kunt uw auto gratis voor de deur parkeren.

Openbaar vervoer vanuit Alblasserdam

Als u met het openbaar vervoer wilt reizen naar uw advocaat nabij Alblasserdam, pakt u bus 90 richting Rotterdam vanaf bushalte Makado. Bij Zuidplein Rotterdam stapt u uit en pakt u stadsbus 84 richting station Barendrecht. Vervolgens moet u uitstappen bij bushalte Spinetstraat en dan vervolgt u lopend uw weg naar ons advocatenkantoor aan de Londen 2.

Echtscheidingsadvocaat

Tijdens een scheiding is het van groot belang dat er goede afspraken worden gemaakt tussen beide partijen. Dit gaat bijna niet zonder tussenkomst van een echtscheidingsadvocaat nabij Alblasserdam. Er is ook altijd een echtscheidingsadvocaat nodig om het scheidingsconvenant in te dienen. U kunt er voor kiezen om ieder een eigen advocaat in de arm te nemen, maar het is ook mogelijk om voor een gezamenlijke advocaat te kiezen die de belangen van beide partijen onpartijdig behartigd. De advocaten van Vermaat Advocaten kunnen u de juiste ondersteuning bieden tijdens de scheiding.

Mediation

Een conflict hoeft niet altijd worden uitgevochten in de rechtbank. Het is ook mogelijk om samen aan een oplossing te werken met behulp van mediation in Alblasserdam. Samen met beide partijen zoekt de mediator naar een passende oplossing en dit kost minder tijd en geld dan een rechtszitting. Voor mediation bent u bij ons advocatenkantoor ook aan het juiste adres.

Arbeidsrecht

De rechten van werkgevers en werknemers worden beschreven in het arbeidsrecht. Een arbeidsrecht advocaat nabij Alblasserdam helpt werkgevers en werknemers om conflicten op het werk op te lossen. Het kan hierbij gaan om een conflict met betrekking tot ontslag, maar ook om een conflict over de werktijden of de lonen. Een aantal advocaten van Vermaat Advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en bieden graag hun hulp aan.

Ondernemingsrecht

Ondernemingen hebben altijd te maken met het ondernemingsrecht. Dit heeft betrekking op onder andere de juridische structuur van een onderneming en de rechten omtrent fusies en persoonlijke veiligheid. Een ondernemingsrecht advocaat nabij Alblasserdam kan ondernemers adviseren over deze rechten. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij Vermaat Advocaten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Strafrecht

Een verdachte van een strafbaar feit moet altijd voor de rechter komen. Als u tijdens de rechtszaak wordt ondersteund door een strafrecht advocaat nabij Alblasserdam, kan het zijn dat de straf lager uitvalt. Onze advocaten adviseren en helpen u graag bij een strafrechtzaak.

Erfrecht

De verdeling van de erfenis van een overledene wordt bepaald aan de hand van een testament of – als er geen testament is opgemaakt – aan de hand van de hiervoor geldende wetten. Bij het verdelen van de bezittingen en/of schulden kan een erfrecht advocaat nabij Alblasserdam u adviseren over de juiste verdeling. Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek bij Vermaat Advocaten en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Letselschade

Heeft u lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen als gevolg van een ongeval, medische fout of mishandeling? In dat geval kunt u een schadevergoeding eisen voor letselschade van de aansprakelijke partij. Ook de gevolgen van het letsel – zoals (tijdelijk) niet kunnen sporten of werken – vallen onder de letselschade. Als u een schadevergoeding wilt eisen, doet u er goed aan om een letselschade advocaat nabij Alblasserdam in de arm te nemen zoals Vermaat Advocaten.

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!