Advocaat Rotterdam

Home - Advocaat Rotterdam


Advocaat Rotterdam

Vermaat Advocaten Barendrecht is een advocatenkantoor nabij Rotterdam. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alle rechtsgebieden en staan graag voor u klaar. Als u op zoek bent naar een goede advocaat nabij Rotterdam, bent u bij ons aan het juiste adres. Met de auto kunt u onze rechtspraktijk in minder dan 20 minuten bereiken vanaf het centrum van Rotterdam. Volg eerst de A16 richting Dordrecht/Ring Rotterdam. Vervolg u weg op de A15 richting Zierikzee/Europoort en rijd door op Afslag 20. Volg de borden richting Barendrecht/IJsselmonde en vervolg uw weg richting A29/Zierikzee. Neem afslag 20 naar Barendrecht en sla vervolgens rechtsaf naar Kilweg. Neem de tweede afslag richting Londen op de rotonde en vervolg uw weg naar Londen 2. Hier is Vermaat Advocaten Barendrecht gevestigd. Zoekt u een advocaat nabij Rotterdam en reist u met het openbaar vervoer? Ook dan kunt u Vermaat Advocaten gemakkelijk bereiken. Vanaf Rotterdam Centraal pakt u dan de tram richting Carnisselande. U stapt uit bij tramhalte Middeldijkerplein en vervolgens is het nog 12 minuten lopen naar onze rechtspraktijk.

Echtscheidingsadvocaat

Een echtscheidingsadvocaat nabij Rotterdam kan u helpen met uw scheidingsconvenant. Hiervoor is altijd een advocaat nodig. Wilt u de afspraken omtrent de scheiding maken in de rechtbank? Dan is het verstandig om beiden een eigen echtscheidingsadvocaat in de arm te nemen. Het is ook mogelijk om gezamenlijk een advocaat aan te nemen die jullie belangen onpartijdig behartigd, als u er samen uitkomt zonder tussenkomst van een rechter. U kunt bij Vermaat Advocaten altijd terecht voor een gratis adviesgesprek voor een half uur om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Mediation

Wilt u een conflict oplossen zonder naar een advocaat te stappen, maar komt u er zelf niet uit? Dan kunt u ook kiezen voor mediation nabij Rotterdam. Een mediator is een conflictbemiddelaar en kijkt samen met beide partijen wat de beste oplossing is voor het conflict. Hiervoor kunt u even terecht bij ons advocatenkantoor in Barendrecht.

Arbeidsrecht

Heeft u als werknemer een conflict met uw baas over uw loon? Of wilt u als werkgever advies inwinnen over ontslagrecht? Dit valt allemaal onder het arbeidsrecht, net als andere conflicten tussen werkgevers en werknemers. Hiermee kunt u terecht bij een arbeidsrecht advocaat nabij Rotterdam zoals Vermaat Advocaten Barendrecht.

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is er voor juridische zaken voor ondernemingen. Het gaat hierbij om rechten met betrekking tot fusies en overnames, de juridische structuur van uw bedrijf of persoonlijke veiligheid. Een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat nabij Rotterdam vindt u bij advocatenkantoor Vermaat Advocaten.

Strafrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? In dat geval is het zeer aan te raden om een strafrecht advocaat in Rotterdam in de arm te nemen. Met de juridische kennis en hulp van deze advocaat staat u namelijk een stuk sterker in de rechtszaal en is er een grote kans dat de strafeis wordt verlaagd. U kunt bij ons advocatenkantoor terecht als u hulp nodig heeft in een strafrechtszaak.

Erfrecht

Aan de hand van een testament wordt vaak bepaald wie de erfgenamen zijn en wat de verdeling wordt van de bezittingen en/of schulden van de overleden. Als er geen testament is opgemaakt, worden deze zaken bepaald aan de hand van de geldende wetten. We spreken hier over erfrecht. Zoekt u een erfrecht advocaat nabij Rotterdam? Bij advocatenkantoor Vermaat Advocaten bent u aan het juiste adres.

Letselschade

Lichamelijke of geestelijke schade na een ongeval, medische fout of mishandeling noemen we ook wel letselschade. Ook de gevolgen van de lichamelijke of geestelijke schade – zoals niet kunnen werken of een studie niet kunnen vervolgen – vallen ook onder de letselschade. U kunt een schadevergoeding eisen van de aansprakelijke partij. Een goede letselschade advocaat nabij Rotterdam vindt u bij onze rechtspraktijk. 

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!