Advocaat Dordrecht

Home - Advocaat Dordrecht


Advocaat Dordrecht

De advocaten van Vermaat Advocaten hebben zich gespecialiseerd in alle rechtsgebieden en ondersteunen u graag bij zowel kleine als grote zaken. Zoekt u een advocaat nabij Dordrecht met de juiste kwalificaties? Dan bent u bij advocatenkantoor Vermaat Advocaten aan het juiste adres!

Routebeschrijving vanaf Dordrecht

In minder dan een half uur kunt u onze algemene rechtspraktijk aan de Londen 2 te Barendrecht bereiken vanaf Dordrecht. Voeg in op de N3, houd links aan en volg de borden richting Alblasserdam/Rotterdam. Rij verder over de A15 en houd rechts aan bij IJsselmonde-knooppunt Ridderkerk. Volg de borden richting Zierikzee en vervolg uw weg op de A29. Vervolgens neemt u afslag 20 richting Barendrecht en slaat u rechtsaf naar Kilweg. Dan neemt u op de rotonde de tweede afslag naar de Londen.

Openbaar vervoer vanuit Dordrecht

Met het openbaar vervoer doet u er iets langer dan een half uur over om Vermaat Advocaten te bereiken. Op station Dordrecht pakt u de trein richting Barendrecht. Vanaf dit station neemt u stadsbus 84 richting Zuidplein en stapt u uit bij de bushalte Spinetstraat. Dan is het nog 17 minuten lopen naar ons advocatenkantoor.

Echtscheidingsadvocaat

Ligt u in een scheiding en wilt u een scheidingsconvenant opstellen? Dan heeft u een betrouwbare echtscheidingsadvocaat nabij Dordrecht nodig. U kunt gezamenlijk een advocaat inhuren of u kunt ieder een eigen advocaat in de arm nemen. Vermaat Advocaten ondersteunt u graag tijdens een scheiding.

Mediation

Mediation nabij Dordrecht is een goede oplossing voor particulieren of ondernemers die in een conflict zitten en niet naar de rechtbank willen stappen. Een mediator bemiddelt tussen de belangen van beide partijen en gaat samen met u op zoek naar een oplossing waarmee beide partijen tevreden zijn. Mediation behoort eveneens tot de mogelijkheden bij onze algemene rechtspraktijk.

Arbeidsrecht

Heeft u een conflict met uw werkgever of werknemer over het salaris, de werktijden of een ontslag? In dat geval kan het voor beide partijen handig zijn om een arbeidsrecht advocaat nabij Dordrecht in de arm te nemen. U kunt bij ons gratis terecht voor een adviesgesprek over arbeidsrecht waarin we de mogelijkheden bij ons bureau bespreken.

Ondernemingsrecht

Als u een onderneming heeft, krijgt u altijd te maken met ondernemingsrecht. Dit heeft bijvoorbeeld betrekking op de juridische structuur van uw bedrijf, maar ook op de rechten omtrent fusies en persoonlijke veiligheid. Zoekt u een gekwalificeerde ondernemingsrecht advocaat nabij Dordrecht? Bij Vermaat Advocaten bent u aan het juiste adres.

Strafrecht

Als u verdacht wordt van een strafbaar feit, wordt er altijd een rechtszitting gehouden waarbij de straf wordt bepaald. Met de ondersteuning van een strafrecht advocaat nabij Dordrecht kan de strafeis lager worden. Onze advocaten hebben ruime ervaring met zowel kleine als grote strafrechtzaken en staan u graag bij tijdens de rechtszaak.

Erfrecht

De erfenis van een overleden familielid wordt verdeeld volgens een testament of volgende de daarvoor geldende wetten. Het erfrecht omvat alle rechten rondom de verdeling van de bezittingen of schulden van een overledene. Een erfrecht advocaat nabij Dordrecht kan u adviseren over de juiste verdeling van de erfenis. Bij Vermaat Advocaten vindt u enkele gespecialiseerde erfrecht advocaten.

Letselschade

Heeft u een ongeval gehad of bent u mishandeld en heeft u geestelijke of lichamelijke schade hieraan overgehouden? Dit wordt letselschade genoemd en ook de gevolgen van deze schade vallen hieronder. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u door de lichamelijke of geestelijke schade voor een bepaalde tijd niet kunt werken of studeren of een sport niet kunt beoefenen. Een schadevergoeding voor de geleden letselschade kunt u eisen bij de aansprakelijke partij. Een letselschade advocaat nabij Dordrecht kan u hier meer informatie over geven en u tijdens het proces ondersteunen. Maak een afspraak bij Vermaat Advocaten voor een gratis adviesgesprek om te zien wat onze mogelijkheden zijn.

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!