Advocaat Zwijndrecht en Heerjansdam

Home - Advocaat Zwijndrecht en Heerjansdam


Advocaat Zwijndrecht en Heerjansdam

Bent u op zoek naar een goede advocaat nabij Zwijndrecht of Heerjansdam? De advocaten van Vermaat Advocaten Barendrecht staan graag voor u klaar. Onze algemene rechtspraktijk is gespecialiseerd op alle rechtsgebieden en wij kunnen zowel particulieren als ondernemers ondersteunen bij een conflict.

Routebeschrijving vanaf Zwijndrecht en Heerjansdam

Vanaf Zwijndrecht kunt u Vermaat Advocaten aan de Londen 2 te Barendrecht in ongeveer een kwartier bereiken en vanaf Heerjansdam is het gemiddeld tien minuten rijden. Als u vanaf Zwijndrecht moet komen, pakt u eerst de A16 richting Rotterdam/Hendrik-Ido-Ambacht en vervolgt u uw weg op de A15 richting Ring Rotterdam (Zuid). Bij het IJsselmonde-knooppunt Ridderkerk houdt u rechts aan en vervolgt u uw weg via de borden Zierikzee naar de A29. Daarna neemt u afslag 20 richting Barendrecht, u slaat rechtsaf naar Kilweg en u neem de tweede afslag op de rotonde naar Londen. Komt u vanuit Heerjansdam? Dan pakt u de Randweg en neemt u bij de rotonde de tweede afslag naar de Achterzeedijk. Vervolgens slaat u rechtsaf naar de Zuider Carnisseweg en nogmaals rechtsaf naar de Portlandse Baan. Bij de rotonde neemt u de derde afslag naar Londen.

Openbaar vervoer vanuit Zwijndrecht en Heerjansdam

Wilt u met het openbaar vervoer reizen naar uw advocaat nabij Zwijndrecht of Heerjansdam? Vermaat Advocaten is gemakkelijk bereikbaar. Komt u vanuit Zwijndrecht? Dan pakt u op het station de trein naar station Barendrecht en vanaf hier stadsbus 84 richting Zuidplein. U stapt uit bij de halte Spinetstraat en in 17 minuten kunt u lopend ons advocatenkantoor bereiken. Vanaf Heerjansdam pakt u eerst belbus 717 naar station Zwijndrecht en vanaf hier vervolgens weer de trein naar Barendrecht en de bus naar de Spinetstraat.

Echtscheidingsadvocaat

Bij een scheiding moeten er altijd goede afspraken worden gemaakt waarmee beide partijen het helemaal eens zijn. Een echtscheidingsadvocaat nabij Zwijndrecht / Heerjansdam kan u hierbij helpen. Het is mogelijk om gezamenlijk een advocaat in de arm te nemen, maar beide partijen kunnen ook een eigen echtscheidingsadvocaat nemen. De advocaten van Vermaat Advocaten ondersteunen u graag tijdens een scheiding en helpen u bij het opstellen van een scheidingsconvenant.

Mediation

Een conflict hoeft niet altijd te worden opgelost in een rechtsbank. Als u er gezamenlijk niet uitkomt en geen rechtszaak wilt aanspannen, kunt u kiezen voor mediation in Zwijndrecht / Heerjansdam. Een mediator helpt u dan om een goede oplossing te vinden waarmee beide partijen het eens zijn. Mediation behoort ook tot de mogelijkheden van Vermaat Advocaten in Barendrecht.

Arbeidsrecht

De rechten voor werkgevers en werknemers worden beschreven in het arbeidsrecht. Werkgevers en werknemers kunnen in conflict zijn over bijvoorbeeld ontslag, verloning of werktijden. Een arbeidsrecht advocaat Zwijndrecht / Heerjansdam ondersteunt zowel werkgevers als werknemers tijdens een conflict. Hiervoor kunt u eveneens bij ons advocatenkantoor terecht.

Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht omschrijft de juridische zaken voor ondernemingen. Elke onderneming heeft bijvoorbeeld een goede juridische structuur nodig. Daarnaast gelden er ook bepaalde rechten voor fusies, overnames en persoonlijke veiligheid. Een ondernemingsrecht advocaat Zwijndrecht / Heerjansdam kan u advise geven over juridische zaken betreft uw onderneming. Een goede advocaat die hierin gespecialiseerd is vindt u bij Vermaat Advocaten.

Strafrecht

De verhouding tussen overheid en burgers wordt bepaald door het strafrecht. Iemand die een strafbaar feit heeft gepleegd, moet hiervoor in de rechtbank verschijnen. Een strafrecht advocaat Zwijndrecht / Heerjansdam kan u tijdens de rechtszitting bijstaan en helpen om uw straf te verminderen. Ons advocatenkantoor heeft ervaring met zowel kleine als grote strafrechtszaken en onze advocaten ondersteunen u graag.

Erfrecht

Het erfrecht omschrijft te rechten over de verdeling van een erfenis. In sommige gevallen is er een testament op gemaakt, maar in andere gevallen worden de bezittingen of schulden van de overledene verdeeld aan de hand van de hiervoor geldende wetten. Een erfrecht advocaat nabij Zwijndrecht / Heerjansdam kan u adviseren over de verdeling van de erfenis. Bij Vermaat Advocaten kunt u terecht voor een gratis adviesgesprek van een half uur en kijken we wat we verder voor u kunnen doen.

Letselschade

Letselschade omvat niet alleen de lichamelijke of geestelijke schade na een ongeval, mishandeling of medische fout, maar eveneens de schade die u lijdt als gevolg van de lichamelijke of geestelijke schade. U kunt de kosten van de letselschade verhalen op de aansprakelijke partij en hierbij kan een letselschade advocaat nabij Zwijndrecht / Heerjansdam u ondersteunen. Enkele advocaten van Vermaat Advocaten zijn gespecialiseerd in letselschade en staan graag voor u klaar. 

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!