Advocaat Vlaardingen

Home - Advocaat Vlaardingen


Advocaat Vlaardingen

Bent u op zoek naar een advocaat nabij Vlaardingen die gespecialiseerd is in alle rechtsgebieden? Vermaat Advocaten is een algemene rechtspraktijk in Barendrecht en onze advocaten hebben kennis van zaken. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor juridische zaken.

Routebeschrijving vanaf Vlaardingen

Vanaf Vlaardingen duurt het met de auto ongeveer 20 minuten om ons advocatenkantoor aan de Londen 2 te Barendrecht te bereiken. Eerst neemt u de A4 richting Ring Rotterdam (Zuid) en vervolgens houdt u links aan om de borden richting A15/Rotterdam te volgen. Bij de splitsing volgt u weer de borden richting de A15 en daarna houdt u links aan en volgt u de borden richting Charlois. Vervolgens rijdt u verder richting de A29 en neemt u afslag 20 richting Barendrecht. Daarna gaat u rechts naar de Kilweg en vervolgt u uw weg naar de Londen door bij de rotonde de tweede afslag te nemen.

Openbaar vervoer vanuit Vlaardingen

Met het openbaar vervoer kunt u ook heel eenvoudig uw advocaat nabij Vlaardingen bereiken. Vanaf het station in Vlaardingen Centrum pakt u de trein naar Rotterdam Centraal. Op dit station pakt u vervolgens tram 25 richting Carnisselande en bij tramhalte Middeldijkerplein stapt u uit. Daarna is het slechts nog 12 minuten lopen naar onze rechtspraktijk.

Echtscheidingsadvocaat

Tijdens een scheiding moet een scheidingsconvenant worden opgemaakt en is het van belang dat er goede afspraken worden gemaakt. Al in een vroeg stadium kunt u ervoor kiezen om gezamenlijk of ieder apart een echtscheidingsadvocaat nabij Vlaardingen aan te nemen. Enkele advocaten van Vermaat Advocaten zijn gespecialiseerd in echtscheidingen en ondersteunen u graag tijdens te scheiding.

Mediation

Een juridisch conflict uitvechten in de rechtszaal kost veel tijd en geld. Als beide partijen gemotiveerd genoeg zijn om gezamenlijk aan een oplossing te werken, kunt u dan ook beter kiezen voor mediation nabij Vlaardingen. De mediator onderzoekt samen met u en de andere partij wat de meest passende oplossing is voor beiden. Vermaat Advocaten biedt eveneens mediation aan.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht beschrijft de rechten voor werkgevers en werknemers, bijvoorbeeld met betrekking tot salarissen of ontslag. Bent u als werkgever of werknemer verwikkeld in een juridisch conflict dat te maken heeft met het werk? Dan doet u er goed aan om een arbeidsrecht advocaat nabij Vlaardingen in de arm te nemen, zoals een van de gespecialiseerde advocaten van Vermaat Advocaten.

Ondernemingsrecht

Als u een onderneming heeft, krijgt u te maken met ondernemingsrecht. Dit omvat niet alleen de rechten voor persoonlijke veiligheid en juridische zaken met betrekking tot fusies en overnames, maar ook de juridische structuur van uw bedrijf. Voor advies over ondernemingsrecht kunt u terecht bij een ondernemingsrecht advocaat nabij Vlaardingen. Advocatenkantoor Vermaat Advocaten staat graag voor u klaar.

Strafrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Dan komt er altijd een strafrechtszaak waarbij de strafeis wordt vastgesteld. Met een strafrecht advocaat nabij Vlaardingen staat u sterker tijdens de rechtszitting en is er een grotere mogelijkheid dat de strafeis wordt verlaagd. Bij zowel kleine als grote strafrechtszaken kunnen de advocaten van onze algemene rechtspraktijk u ondersteuning bieden.

Erfrecht

Erfrecht heeft betrekking op de verdeling van de bezittingen en/of schulden van een overledene. Dit wordt gedaan aan de hand van een testament of – indien er geen testament is – aan de hand van de wetten die hiervoor gelden. Met behulp van een erfrecht advocaat nabij Vlaardingen kunt u samen tot een eerlijke verdeling komen. Bij Vermaat Advocaten vindt u ook advocaten die zich hebben gespecialiseerd op dit rechtsgebied.

Letselschade

Als u letsel heeft als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval, medische fout of mishandeling, wordt dit ook wel letselschade genoemd. De schade die u heeft opgelopen als gevolg van het letsel valt hier eveneens onder. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een tijd niet kunt werken of uw sport beoefenen. Het is mogelijk om een schadevergoeding te eisen van de aansprakelijke partij. U doet er goed aan om dan een letselschade advocaat nabij Vlaardingen in de arm te nemen. Bij Vermaat Advocaten kunt u gratis terecht voor een adviesgesprek, zodat wij u kunnen laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!