Advocaat Hendrik-Ido-Ambacht

Home - Advocaat Hendrik-Ido-Ambacht


Advocaat Hendrik-Ido-Ambacht

Zoekt u een advocaat nabij Hendrik-Ido-Ambacht? Vermaat staat zowel particulieren als ondernemers graag te woord. Ons advocatenkantoor te Barendrecht is een algemene rechtspraktijk en we zijn gespecialiseerd in alle rechtsgebieden. U kunt bij ons terecht voor een 30 minuten adviesgesprek om te ontdekken wat we precies voor u kunnen betekenen.

Routebeschrijving vanaf Hendrik-Ido-Ambacht

Vanaf Hendrik-Ido-Ambacht kunt u in nog geen kwartier ons advocatenkantoor op de Londen 2 te Barendrecht bereiken. Eerst neemt u de A16 richting Rotterdam, dan neemt u de afslag Ring Rotterdam (Zuid) om in te voegen op de A15. Houd rechts aan bij IJsselmonde-knooppunt Ridderkerk en volg de borden richting Zierikzee. Vervolg uw weg naar de A29 en neem afslag 20-Barendrecht. Daarna slaat u rechtsaf naar de Kilweg en neemt u op de rotonde de tweede afslag naar Londen.

Reizen met openbaar vervoer vanuit Hendrik-Ido-Ambacht

Reist u liever met het openbaar vervoer? Ook dan kunt u Vermaat gemakkelijk bereiken. Vanaf bushalte Cascade neemt u bus 88 richting Dordrecht en u stapt uit bij bushalte station Zwijndrecht. Vanaf station Zwijndrecht neemt u vervolgens de sprinter richting Den Haag Centraal en u stapt uit op station Barendrecht. Daarna neemt u vanaf het station de stadsbus 84 richting Zuidplein en u stapt uit bij bushalte Spinetstraat. Vanaf dit punt is het nog 17 minuten lopen naar Vermaat Advocaten.

Echtscheidingsadvocaat

Als u in een scheiding ligt, heeft u altijd een echtscheidingsadvocaat nabij Hendrik-Ido-Ambacht nodig om het scheidingsconvenant in te dienen. Daarnaast is het verstandig om een advocaat in te schakelen om goede afspraken met elkaar te maken. Het is al mogelijk om een echtscheidingsadvocaat in de arm te nemen in een vroeg stadium van de scheiding. U kunt ervoor kiezen om een gezamenlijke advocaat te nemen of allebei één. Bij Vermaat Advocaten bent u aan het juiste adres voor een goede echtscheidingsadvocaat.

Mediation

Heeft u een conflict en zijn beide partijen gemotiveerd genoeg om aan een oplossing te werken? Dan kunt u kiezen voor mediation in Hendrik-Ido-Ambacht, waarbij de mediator samen met u zoekt naar de beste oplossing voor beide partijen. Dit is vaak een betere oplossing dan het aanspannen van een rechtszaak en het kost minder tijd en geld. Vermaat Advocaten vertelt u graag meer over de mogelijkheden van mediation.

Arbeidsrecht

Heeft u als werknemer een conflict met uw werkgever over verloning of werktijden? Of wilt u als werkgever een van uw werknemers ontslaan en wilt u meer weten over ontslagrecht? Dit zijn allemaal zaken die betrekking hebben op het arbeidsrecht en een arbeidsrecht advocaat nabij Hendrik-Ido-Ambacht kan u hierbij helpen. De advocaten van Vermaat Advocaten zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en staan graag voor u klaar.

Ondernemingsrecht

De rechten voor ondernemingen staan beschreven in het ondernemingsrecht. Het gaat hier bijvoorbeeld om de rechten met betrekking tot persoonlijke veiligheid of fusies, maar ook over de juridische structuur van een onderneming. Zoekt u een goede ondernemingsrecht advocaat nabij Hendrik-Ido-Ambacht? De advocaten van Vermaat Advocaten beschikken over de juiste kwalificaties om u hierbij te ondersteunen.

Strafrecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit en moet u voor de rechter staan? In dat geval is het heel verstandig om een strafrecht advocaat nabij Hendrik-Ido-Ambacht in de arm te nemen die u tijdens de rechtszaak kan steunen en kan helpen uw straf te verminderen. De advocaten van onze rechtspraktijk hebben al jarenlange ervaring met strafzaken en staan u graag te woord.

Erfrecht

De bezittingen of schulden van een overleden familielid worden onder de familieleden verdeeld volgens het testament. Er is echter niet altijd een testament opgemaakt en dan wordt de verdeling gedaan volgens de hiervoor geldende wetten. Een erfrecht advocaat nabij Hendrik-Ido-Ambacht zoals Vermaat Advocaten helpt u graag om de bezittingen en schulden op een eerlijke manier te verdelen.

Letselschade

Heeft u lichamelijk of geestelijk letsel opgelopen tijdens een ongeval, medische fout of mishandeling? Dit wordt ook wel letselschade genoemd. De gevolgen van het letsel – zoals niet kunnen werken of een sport niet kunnen beoefenen – vallen eveneens onder letselschade. Hiervoor kunt u een schadevergoeding eisen van de aansprakelijke partij. Een letselschade advocaat nabij Hendrik-Ido-Ambacht kan u hierbij adviseren en ondersteunen. Wilt u weten wat een letselschade advocaat van Vermaat Advocaten precies voor u kan betekenen? Tijdens een intake van circa 30 minuten kunnen wij u advies geven over uw situatie en kijken wij samen naar de haalbaarheid van de zaak.

Neem over  

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!