Advocaat Krimpen aan den IJssel

Home - Advocaat Krimpen aan den IJssel


Advocaat Krimpen aan den IJssel

Wilt u een goede advocaat nabij Krimpen aan de IJssel? Vermaat Advocaten is een algemene rechtspraktijk met gekwalificeerde advocaten die zowel particulieren als ondernemers kunnen adviseren en ondersteunen. We hebben kennis op alle rechtsgebieden en in een gratis adviesgesprek van een half uur kunnen we u vertellen over onze mogelijkheden.

Routebeschrijving vanaf Krimpen aan den IJssel

In een kleine 20 minuten kunt u vanaf Krimpen aan den IJssel ons advocatenkantoor aan de Londen 2 te Barendrecht bereiken. Allereerst neemt u de A16 richting Dordrecht/Ring Rotterdam Zuid. Vervolgens rijdt u over de A15 richting Zierikzee en neemt u afslag 20 richting Barendrecht/IJsselmonde. Daarna volgt u weer de borden richting Zierikzee en pakt u afslag 20-Barendrecht. U hoeft nu alleen nog rechtsaf te slaan bij de Kilweg en vervolgens de tweede afslag te nemen op de rotonde om op de Londen uit te komen.

Openbaar vervoer vanuit Krimpen aan den IJssel

Komt u met het openbaar vervoer naar uw advocaat nabij Krimpen aan den IJssel? Dan pakt u stadsbus 97 richting Krimpen aan den IJssel vanaf bushalte Middenwetering. Bij bushalte Capelsebrug in Rotterdam stapt u uit en pakt u vervolgens Metra A richting Schiedam Centrum vanaf het metrostation. U stapt uit bij metrostation Beurs. Daarna pakt u tram 25 richting Carnisselande en stapt u uit bijtramhalte Middeldijkerplein. Vanaf hier is het nog ongeveer 12 minuten lopen naar onze rechtspraktijk.

Echtscheidingsadvocaat

Bij een scheiding is het altijd nodig om een scheidingsconvenant op te stellen. Dit kan alleen met de hulp van een echtscheidingsadvocaat nabij Krimpen aan den IJssel. Ook in een eerder stadium van de scheiding kunt u al een advocaat in de arm nemen. De echtscheidingsadvocaat helpt met het maken van afspraken tussen beide partijen. De advocaten van Vermaat Advocaten hebben al jaren ervaring met echtscheidingen en helpen u graag.

Mediation

Een conflict hoeft niet altijd uitgevochten te worden bij de rechtbank. Als beide partijen gemotiveerd genoeg zijn om samen naar een passende oplossing te zoeken, kunt u ook kiezen voor mediation nabij Krimpen aan den IJssel. De mediator zal dan bemiddelen in het conflict. Mediation behoort eveneens tot de mogelijkheden van ons advocatenkantoor.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht omschrijft de rechten tussen werkgevers en werknemers. Een arbeidsrecht advocaat nabij Krimpen aan den IJssel kan u helpen als u een conflict heeft met uw werkgever of werknemer. Dit kan bijvoorbeeld gaan om salarissen, werktijden of ontslag. Advocatenkantoor Vermaat Advocaten in Barendrecht helpt u graag met juridische conflicten die betrekking hebben op het arbeidsrecht.

Ondernemingsrecht

Heeft u een onderneming? Dan heeft u altijd te maken met ondernemingsrecht. Hieronder vallen bijvoorbeeld de juridische structuur van uw bedrijf, rechten met betrekking tot fusies en overnames en rechten met betrekking tot persoonlijke veiligheid. Een ondernemingsrecht advocaat nabij Krimpen aan den IJssel kan u adviseren over uw rechten als ondernemer. Bij onze algemene rechtspraktijk bent u hiervoor aan het juiste adres.

Strafrecht

Een verdachte van een strafbaar feit moet altijd voorkomen in de rechtszaal. Een strafrecht advocaat nabij Krimpen aan den IJssel kan u helpen om de strafeis lager te krijgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreft strafrecht bij Vermaat Advocaten? Maak dan een afspraak voor een gratis adviesgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Erfrecht

Als er iemand komt te overlijden, moeten de bezittingen en/of schulden worden verdeeld onder de familieleden. Dit kan met behulp van een testament, maar niet altijd is er een testament opgemaakt. In dat geval wordt de erfenis verdeeld aan de hand van de wetten die hiervoor gelden. Een erfrecht advocaat nabij Krimpen aan den IJssel kan u helpen om de juiste verdeling te maken. De advocaten van Vermaat Advocaten geven u hierbij graag advies.

Letselschade

Letselschade is niet alleen het opgelopen letsel ten gevolge van een ongeval, mishandeling of medische fout, maar ook de schade die men lijdt als gevolg van het letsel. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan (tijdelijk) niet kunnen werken of studeren. Een letselschade advocaat nabij Krimpen aan den IJssel kan u helpen met het opeisen van een schadevergoeding van de aansprakelijke partij. Ook hiervoor kunt u terecht bij Vermaat Advocaten in Barendrecht.

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!