Over ons

Home - Over ons


Advocatenkantoor

Vermaat Advocaten Barendrecht


De praktijk

Vermaat Advocaten in Barendrecht kan optreden voor iedere partij! Er zijn zelfs advocaten aanwezig die desgewenst met beide partijen om de tafel gaan zitten. Vervolgens wordt het conflict of het probleem op een voor ieder aanvaardbare wijze afgehandeld. De ‘kemphanen’ lopen opgelucht het kantoor van Vermaat Advocaten uit. Geschil opgelost, oplossing gevonden! Bijvoorbeeld in geval van een scheiding of een arbeidsconflict. De advocaat maakt hierbij gebruik van mediation. Bij mediation wordt geen eenzijdige juridische procedure gevoerd, maar zijn beide partijen evenredig betrokken. Bijna altijd is mediation voordeliger dan een gang naar de rechter, omdat beide partijen de kosten kunnen delen. Bij Vermaat Advocaten geen hoge kosten en geen bureaucratie, maar vlotte en flexibele advisering op maat.

Contact

Voor directe juridische ondersteuning, een kennismakingsgesprek of nadere informatie: bel meteen naar Vermaat Advocaten te Barendrecht. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0180-611188, of via ons contactformulier.

Gemakkelijk bereikbaar

Vermaat Advocaten is gevestigd te Barendrecht op een locatie die eenvoudig bereikbaar is vanuit Rotterdam en omstreken. Voor de deur van het kantoor in Barendrecht zijn ruim voldoende, kosteloze parkeerplekken. Cliënten hoeven niet nodeloos hun kostbare tijd te verdoen. Vermaat Advocaten is overigens ook uitstekend per openbaar vervoer te bereiken. Niet alleen voor bewoners en ondernemers uit Barendrecht. Ook uit omliggende gemeenten als Rotterdam, Capelle en Krimpen aan den IJssel, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Vlaardingen, Hoogvliet, Ridderkerk, Rhoon, etc. wordt iedereen er vlot van advies gediend.

Vanaf Rotterdam

  • Via de Van Brienenoordbrug, de Maastunnel/Ahoy of vanaf de Beneluxtunnel/ Spijkenisse), in alle gevallen kiezen A29 richting Zierikzee.
  • Vervolgens de eerste afslag (afslag 20) richting Barendrecht/Heerjansdam nemen. (Dat is niet de eerste afslag na de Van Brienenoord, wel de eerste afslag na het Vaanplein.)
  • Onderaan de afslag rechts aanhouden. U rijdt nu op de Kilweg.
  • Na + 150 meter volgt een rotonde. Deze neemt u voor 1/4 (rechtsaf dus). U rijdt nu op de Londen. (U ziet ons kantoor al aan uw linkerhand.)
  • De eerste weg links afslaan.

Vanuit A29 Zierikzee

  • Volg A29 richting Rotterdam. Neem afslag Barendrecht (afslag 20). Onderaan de afslag rechts aanhouden. U rijdt nu op de Kilweg.
  • Na + 150 meter volgt een rotonde. Deze neemt u voor 1/4 (rechtsaf dus).
  • U rijdt nu op de Londen. (U ziet ons kantoor al aan uw linkerhand.) De eerste weg links afslaan.

Met openbaar vervoer

Het kantoor van Vermaat Advocaten is bereikbaar per bus vanaf Bushalte Zuidplein (Rotterdam) met bus nummer 182. U kunt uitstappen bij halte Waterkant. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 4 minuten lopen.
Tevens is het kantoor bereikbaar met tramlijn 25 vanaf Station Rotterdam Centraal. U kunt uitstappen bij halte Middeldijkerplein. Vanaf deze halte is het nog ongeveer 10 minuten lopen naar ons kantoor.