Advocaat Hoeksche Waard

Home - Advocaat Hoeksche Waard


Advocaat Hoeksche Waard

Bent u woonachtig in Numansdorp, Oud Beijerland, Strijen, Klaaswaal, Puttershoek, Westmaas, Maasdam, Mijnsheerenland of Zuid-Beijerland en bent u verwikkeld in een juridisch conflict? Dan wilt u natuurlijk graag een advocaat nabij Hoeksche Waard die kennis van zaken heeft. Bij Vermaat Advocaten vindt u enkel advocaten met kennis van zaken en wij staan u graag te woord.

Routebeschrijving vanaf Hoeksche Waard

In ongeveer een kwartier kunt u vanaf Hoeksche Waard onze algemene rechtspraktijk aan de Londen 2 in Barendrecht bereiken. U rijdt eerst via de N489 richting de A29 naar de N217 en hier slaat u linksaf. Vervolgens voegt u in op de A29 richting Rotterdam. Daarna neemt u de afslag 20 richting Barendrecht en slaat u rechtsaf naar de Kilweg. Als u bij de rotonde de tweede afslag neemt, rijdt u al op de Londen.

Openbaar vervoer vanuit Hoeksche Waard

Wilt u met het openbaar vervoer reizen naar uw advocaat nabij Hoeksche Waard? Dan pakt u allereerst een bus richting Rotterdam en stapt u uit bij bushalte Zuidplein. Vanaf hier neemt u stadsbus 84 richting station Barendrecht en bij de halte Spinetstraat stapt u uit. Nu is het nog ongeveer 17 minuten lopen naar advocatenkantoor Vermaat Advocaten.

Echtscheidingsadvocaat

Tijdens een echtscheiding moeten er duidelijke afspraken worden gemaakt en er moet een scheidingsconvenant worden opgemaakt. Hierbij kunt u de hulp van een echtscheidingsadvocaat nabij Hoeksche Waard goed gebruiken. U kunt ervoor kiezen om allebei apart een advocaat aan te nemen of om gezamenlijk een onpartijdige advocaat in te huren. Vermaat Advocaten kan u in alle gevallen de juiste ondersteuning bieden.

Mediation

Een mediator is een persoon die bemiddelt in een conflict en samen met beide partijen naar een passende oplossing zoekt. Met behulp van mediation nabij Hoeksche Waard kunt u samen tot een oplossing komen zonder tussenkomst van een rechtbank. Dit scheelt over het algemeen veel geld en tijd. Mediation behoort ook tot de mogelijkheden van Vermaat Advocaten.

Arbeidsrecht

Juridische zaken die betrekking hebben op werkgevers en werknemers omvatten het arbeidsrecht. Bij een juridisch conflict op het gebied van arbeidsrecht kunt u bijvoorbeeld denken aan een conflict over het salaris of een ontslag. Zowel werkgevers en werknemers doen er goed aan om tijdens een conflict een arbeidsrecht advocaat nabij Hoeksche Waard in de arm te nemen. Onze arbeidsrecht advocaten kunnen u hierbij uitstekend ondersteunen.

Ondernemingsrecht

De juridische structuur van een onderneming, de rechten met betrekking op persoonlijke veiligheid en de rechting met betrekking op een overname of fusie zijn allemaal onderdeel van het ondernemingsrecht. Bent u ondernemer en heeft u advies of ondersteuning nodig van een ondernemingsrecht advocaat nabij Hoeksche Waard? De advocaten van Vermaat Advocaten staan graag voor u klaar.

Strafrecht

Als u wordt verdacht van een strafbaar feit, volgt er altijd een strafrechtszaak. Het is verstandig om een strafrecht advocaat nabij Hoeksche Waard in de arm te nemen om u in de rechtbank te verdedigen. Dit verhoogt de kans dat de strafeis wordt verlaagd. Vermaat Advocaten kan u van dienst zijn in zowel kleine als grote strafrechtszaken.

Erfrecht

Een overledene laat nagenoeg altijd een erfenis achter die kan bestaan uit bezittingen en/of schulden. Soms is er een testament waarin wordt aangegeven hoe de erfenis moet worden verdeeld, maar dat is lang niet altijd het geval. Als er geen testament is, moeten de schulden of bezittingen worden verdeeld aan de hand van het erfrecht. Een erfrecht advocaat nabij Hoeksche Waard kan u ondersteunen om de erfenis op de juiste manier te verdelen. Onze advocaten geven u graag advies over de juiste verdeling.

Letselschade

Onder letselschade valt niet alleen het letsel dat u heeft opgelopen tijdens een mishandeling, ongeval of medische fout, maar ook de gevolgen van dit letsel. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u een aantal dagen of maanden niet kunt werken of uw studie niet kunt afronden. Voor de letselschade kunt u een schadevergoeding eisen van de partij die hiervoor aansprakelijk is. Met behulp van een letselschade advocaat nabij Hoeksche Waard staat u steviger in uw schoenen en is de kans groter dat u het gehele bedrag van de schadevergoeding ook daadwerkelijk krijgt. Maak een afspraak voor een half uur gesprek waarin wij u advies geven over de huidige situatie en ontdek wat onze mogelijkheden zijn.

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!