Advocaat Schiedam

Home - Advocaat Schiedam


Advocaat Schiedam

Zoekt u een gekwalificeerde advocaat nabij Schiedam die u kan helpen met een juridisch conflict? Vermaat is gevestigd in Barendrecht en ondersteunt zowel particulieren als ondernemers graag bij juridische zaken. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alle rechtsgebieden en we kunnen u dus bij elk juridisch conflict bijstaan.

Routebeschrijving vanaf Schiedam

Met de auto bent u vanaf Schiedam in een klein half uur bij ons advocatenkantoor aan de Londen 2 in Barendrecht. U neemt eerst de A20 richting Ring Rotterdam (Zuid) en bij knooppunt 10 houdt u rechts aan om uw weg te vervolgen naar Europoort/Zierikzee. Bij het knooppunt Benelux houdt u links aan en volgt u de borden richting Ring Rotterdam. Vervolgens houdt u rechts aan bij de splitsing en volgt u de borden richting A15 en daarna de borden richting Charlois/Rhoon. Vervolg uw weg richting A29 en neem afslag 20-Barendrecht. Daarna slaat u rechtsaf naar Kilweg en neemt u op de rotonde de tweede afslag naar Londen.

Openbaar vervoer vanuit Schiedam

Reist u met het openbaar vervoer naar uw advocaat nabij Schiedam? Dan pakt u eerst vanaf metrostation Schiedam Centrum metro B richting Nesselande en stapt u uit bij metrostation Beurs te Rotterdam. Vanaf hier reist u verder met tram 25 richting Carnisselande en bij tramhalte Middeldijkerplein te Barendrecht stapt u uit. Het is vanaf dit punt nog ongeveer 12 minuten lopen naar ons advocatenkantoor.

Echtscheidingsadvocaat

Als u in een scheiding ligt, is het nodig om goede afspraken te maken. Een echtscheidingsadvocaat nabij Schiedam kan u hierbij ondersteunen. Ook is het nodig om een advocaat in de arm te nemen voor het scheidingsconvenant. Vermaat is gespecialiseerd in echtscheidingen en staat u graag bij tijdens de scheiding.

Mediation

Het kan zijn dat u liever niet naar de rechtbank gaat om een juridisch conflict op te lossen. Als beide partijen het er mee eens zijn, kunt u ook kiezen voor mediation nabij Schiedam. De mediator zal dan bemiddelen in het conflict en samen met u kijken wat de meest geschikte oplossing is voor beide partijen. Bij ons advocatenkantoor kunt u eveneens terecht voor mediation.

Arbeidsrecht

Juridische zaken voor werkgevers en werknemers vallen onder het arbeidsrecht. Als u als werkgever of werknemer een juridisch conflict heeft over bijvoorbeeld ontslag of de verloning, kunt u een arbeidsrecht advocaat nabij Schiedam in de arm nemen. De advocaten van Vermaat adviseren en ondersteunen u graag bij een juridisch conflict met betrekking tot arbeidsrecht.

Ondernemingsrecht

De juridische structuur van een onderneming en de rechten met betrekking tot fusies, overnames en persoonlijke veiligheid zijn zaken die vallen onder het ondernemingsrecht. Een ondernemingsrecht advocaat kan u bijstaan bij juridische conflicten die te maken hebben met dit recht. De advocaten van Vermaat Advocaten hebben ook kennis van het ondernemingsrecht en staan u altijd te woord.

Strafrecht

Het strafrecht bepaalt de verhouding tussen de burgers en de overheid. Wordt u verdacht van het plegen van een strafbaar feit? Dan zal er een rechtszitting komen waarbij een strafeis wordt gedaan. Een strafrecht advocaat nabij Schiedam kan u ondersteunen tijdens de rechtszaak, waardoor de strafeis uiteindelijk lager uit kan komen te vallen. De advocaten van onze rechtspraktijk hebben al jarenlange ervaring met zowel kleine als grote strafrechtzaken en helpen u graag.

Erfrecht

De verdeling van een erfenis is niet altijd even gemakkelijk. Soms is er een testament opgemaakt, maar dit is lang niet altijd het geval. Als er geen testament is, worden de bezittingen of schulden verdeeld aan de hand van de daarvoor geldende wetten. Met de hulp van een erfrecht advocaat nabij Schiedam kan het eenvoudiger zijn om afspraken te maken over een eerlijke verdeling. Bij Vermaat Advocaten bent u hiervoor aan het juiste adres.

Letselschade

Letselschade omvat het directe letsel dat u heeft opgelopen bij een mishandeling, ongeval of medische fout en de schade als gevolg van dit letsel (niet kunnen werken of sporten). U kunt voor de letselschade een schadevergoeding eisen van de aansprakelijke partij. Hierbij kunt u de hulp inschakelen van een letselschade advocaat nabij Schiedam. Wilt u weten wat precies de mogelijkheden zijn bij Vermaat Advocaten? Dan kunt u een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek van een half uur.

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!