Advocaat Ridderkerk

Home - Advocaat Ridderkerk


Advocaat Ridderkerk

Bent u op zoek naar een advocaat in Ridderkerk en bent u ondernemer of particulier? De advocaten bij Vermaat Advocaten in Barendrecht hebben kennis van zaken en staan u zo goed mogelijk te woord. Ook zijn wij actief op alle rechtsgebieden en kunnen u dus bij bijna elke zaak, groot of klein, van dienst zijn. Op ieder rechtsgebied hebben wij gespecialiseerde advocaten ter beschikking. Vanuit Ridderkerk is Vermaat Advocaten in Barendrecht met de auto uitstekend bereikbaar. Ons bezoekadres is Londen 2 in Barendrecht, wat met de auto ongeveer 15 minuten reizen is vanaf Ridderkerk. Voor de deur van ons pand is er ruime beschikking over gratis parkeerplaatsen. Wij raden u aan om de snelweg A15 te nemen, daarna A29 en dan afrit 20 nemen bij IKEA. Bent u op zoek naar een advocaat nabij Ridderkerk en kunt u hier alleen met het openbaar vervoer komen? Vermaat Advocaten is ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Vanuit Ridderkerk kunt u het beste buslijn 91 (richting Rotterdam) nemen naar bus-/tramhalte Keizerswaard, vervolgens stadsbus 70 (richting Charlois) naar halte Paasweide, waar u tram 25 (richting Carnisselande) neemt. Vanaf halte Middeldijkerplein in Barendrecht is het slechts nog 12 minuten lopen naar ons advocatenkantoor.

Echtscheidingsadvocaat

Tijdens een scheiding is een echtscheidingsadvocaat onmisbaar. U heeft in ieder geval een advocaat nodig om het scheidingsconvenant in te dienen. Een advocaat inschakelen kan al in een vroeg stadium van de scheiding. Bent u niet van plan om tegenover elkaar in de rechtbank te staan? Dan kunnen jullie gezamenlijk een echtscheidingsadvocaat in Ridderkerk inhuren die geheel onpartijdig de belangen van beide partijen behartigt. Denkt u dat u er niet uitkomt samen om afspraken te maken? In dat geval is het het beste als beide partijen een ieder eigen echtscheidingsadvocaat aannemen. Jullie worden dan allebei in de rechtbank gesteund door een eigen advocaat.

Mediation

Mediation is een vorm van conflictbemiddeling, waarbij de bemiddelaar op zoek gaat naar de beste oplossing voor een conflict voor beide partijen. Een mediator inhuren kost u minder tijd en geld dan het aanspannen van een rechtszaak. Beide partijen moeten wel gemotiveerd genoeg zijn om aan een oplossing te werken. Bent u op zoek naar een kantoor voor mediation in Ridderkerk? Ook dan kunt bij Vermaat Advocaten in Barendrecht terecht.

Arbeidsrecht

Een arbeidsrecht advocaat in Ridderkerk kan helpen met conflicten tussen werkgevers en werknemers. Het gaat hierbij vaak om zaken op het gebied van ontslagrecht, maar er kunnen ook conflicten zijn voor bijvoorbeeld met betrekking op de salarissen of de werktijden.

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht beschrijft de rechten voor ondernemingen. Denk hierbij aan de juridische structuur van een onderneming, overnames of fusies of persoonlijke veiligheid. U kunt bij Vermaat Advocaten in Barendrecht terecht voor een ondernemingsrecht advocaat nabij Ridderkerk als u hulp nodig heeft bij juridische zaken betreft uw onderneming.

Strafrecht

Een strafrecht advocaat in Ridderkerk kan u te hulp staan als u verdacht wordt van een strafbaar feit. Met de juiste hulp kan uw straf aanzienlijk worden verminderd. Ons advocatenkantoor heeft ervaring met diverse grote en kleine strafrecht zaken en staat graag voor u klaar.

Erfrecht

Als een familielid komt te overlijden, laat deze persoon altijd bezittingen of schulden na. Soms is er een testament opgemaakt waarin de verdeling staat beschreven, maar dit is niet altijd het geval. Als er geen testament is, wordt er aan de hand van de wet bepaalt wat de juiste verdeling is. Een erfrecht advocaat nabij Ridderkerk zoals Vermaat Advocaten kan u advies geven over deze zaken.

Letselschade

Letselschade is lichamelijke en/of geestelijke schade na een ongeval. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u een auto-ongeluk heeft gehad, een ongeval op het werk of dat u bent mishandeld. Letselschade kan vervelende gevolgen hebben; zo kan het zijn dat u een aantal dagen niet kunt werken of een sport niet kunt beoefenen. U kunt voor de letselschade en de gevolgen een vergoeding aanvragen bij de aansprakelijke partij. Een letselschade advocaat nabij Ridderkerk kan u hierbij helpen, zoals een van de advocaten van ons advocatenkantoor. 

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!