Vastgoedrecht- VvE Recht

Home - Rechtsgebieden - Vastgoedrecht- VvE Recht


Vastgoedrecht | VvE Recht door Vermaat Advocaten

Een onderdeel van het vastgoedrecht is het VvE Recht: de wettelijk bepaalde rechten en plichten voor de Vereniging van Eigenaren. Als je als VvE-lid op zoek bent naar gedegen juridisch advies, kun je het best kiezen voor een advocaat die ervaring heeft in het VvE-recht. Daarnaast is het verstandig te letten op de voorwaarden, de werkmethode en de kosten. Zeker wanneer er een beroep wordt gedaan op rechtsbijstand kunnen de kosten een doorslaggevende factor zijn bij de keuze van een jurist.

Vermaat Advocaten: al meer dan 25 jaar betrouwbaar juridisch advies

Wij hebben zij al diverse VvE’s ter zijde kunnen staan. Vermaat Advocaten verleent haar diensten aan zowel leden als bestuurders van de VvE.

Vragen over het wijzigen van de splitsingsakte

Een van de diensten van Vermaat Advocaten zijn de vragen omtrent het wijzigen van de splitsingsakte. Er zijn diverse redenen waarom een wijziging van de splitsingsakte wenselijk of noodzakelijk kan zijn. Wij kunnen u hierin adviseren.

Meer informatie

Vermaat Advocaten heeft al veel VvE-(bestuurs)leden voorzien van advies of praktische hulp. Wil jij ook gebruikmaken van de expertise van Vermaat Advocaten? Wil je gedegen advies over jouw rechten en plichten binnen de Vereniging van Eigenaren? Neem dan contact op met één van onze advocaten welke u hierbij kunnen adviseren. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek wordt er een vrijblijvende prijsopgave opgesteld.

Vermaat Advocaten Barendrecht: Met Recht Raadzaam!