Advocaat Spijkenisse

Home - Advocaat Spijkenisse


Advocaat Spijkenisse

Zoekt u een goede advocaat in Spijkenisse waar u als particulier of ondernemer terecht kunt voor juridische zaken? Vermaat Advocaten is gevestigd in Barendrecht en staat u graag te woord. U kunt met onze advocaten een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek van een half uur waarin we kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Vanaf Spijkenisse kunt u onze algemene rechtspraktijk in ongeveer 20 minuten bereiken via de A15. Neem eerst de A15 richting Barendrecht en vervolg uw weg naar de A29. Daarna neemt u de afslag 20 richting-Barendrecht en slaat u rechtsaf naar de Kilweg. Op de rotonde neemt u de tweede afslag naar Londen en op de Londen 2 vindt u de ons advocatenkantoor. Wilt u met het openbaar vervoer reizen naar uw advocaat nabij Spijkenisse? Dan pakt u metro D richting Rotterdam Centraal vanaf metrostation Spijkenisse Centrum. U stapt uit bij metrostation Slinge in Rotterdam en pakt vervolgens bus 183 naar bushalte Waterkant in Barendrecht. Vanaf deze bushalte is het slechts nog 4 minuten lopen naar ons advocatenkantoor.

Echtscheidingsadvocaat

Een echtscheidingsadvocaat in Spijkenisse helpt u om afspraken te maken bij een scheiding. U kunt ervoor kiezen om gezamenlijk een echtscheidingsadvocaat in de arm te nemen en afspraken te maken zonder een rechtszaak aan te spannen. Denkt u dat u er samen niet uit gaat komen? Dan kunt u ieder een eigen echtscheidingsadvocaat en uw afspraken maken middels een rechtszaak. Vermaat Advocaten heeft al jarenlange ervaring met echtscheidingsrecht en onze advocaten staan graag voor u klaar.

Mediation

Het is niet altijd nodig om een conflict op te lossen in de rechtszaal. U kunt ook samen met de andere partij kiezen voor mediation in Spijkenisse. De mediator bemiddelt in het conflict en probeert samen met u een oplossing te vinden die voor beide partijen passend is. Bij Vermaat Advocaten kunt u eveneens terecht voor mediation.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht gaat over de conflicten die spelen tussen werkgevers en werknemers. Er kunnen bijvoorbeeld conflicten ontstaan over ontslag, lonen of werktijden. Een arbeidsrecht advocaat in Spijkenisse kan zowel werkgevers als werknemers te hulp staan. Bij ons advocatenkantoor vindt u ook enkele advocaten die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht.

Ondernemingsrecht

Ondernemingen hebben op veel gebieden te maken met juridische zaken. Denk hierbij aan de juridische structuur of fusies en overnames. Hierbij kunt u hulp of advies nodig hebben van een ondernemingsrecht advocaat nabij Spijkenisse. De advocaten van Vermaat Advocaten staan u graag te woord.

Strafrecht

Strafrecht heeft betrekking op de verhouding tussen overheid en burgers. Als u een strafbaar feit heeft gepleegd, heeft u een strafrecht advocaat in Spijkenisse nodig die u bijstaat in de rechtszaak. De advocaat pleit voor uw belangen en het is mogelijk dat hierdoor de strafeis wordt verlaagd. Onze algemene rechtspraktijk heeft in de afgelopen jaren opgetreden in meerdere kleine en grote strafrechtzaken en onze advocaten kunnen u daardoor goed bijstaan in de rechtbank.

Erfrecht

Een erfrecht advocaat in Spijkenisse helpt bij de verdeling van de erfenis van een overledene. Het kan zijn dat er een testament is opgemaakt waarin de erfgenamen en de verdeling van de bezittingen of schulden zijn aangegeven. In veel gevallen is er echter geen testament en moet de erfenis worden verdeeld aan de hand van de wet. Bij Vermaat Advocaten zijn ze gespecialiseerd in erfrecht en helpen u graag.

Letselschade

Na een mishandeling, medische fout of een ongeval heeft u te maken met letselschade. Dit gaat om de directe lichamelijke en geestelijke schade, maar ook om de gevolgen die deze schade met zich meebrengt. Hierbij kunt u denken aan het niet meer kunnen beoefenen van een sport, het stopzetten van uw studie of niet meer kunnen werken. De letselschade kunt u verhalen op de aansprakelijke partij. Een ervaren letselschade advocaat nabij Spijkenisse vindt u bij ons advocatenkantoor.

Vermaat Advocaten, Met Recht Raadzaam!