Arbeidsrecht

Werk en ontslagArbeidsrecht is de tak van recht die te maken heeft met de verhouding tussen werkgever en werknemer. Heb je problemen op je werk, ben je ontslagen of heb je een conflict met een werknemer, dan bieden wij je graag juridische ondersteuning op het gebied van arbeidsrecht.

Lees meer

Personen en familierecht

Mediation, echtscheiding en alimentatie


Personen- en familierecht heeft te maken met de geboorte, afstamming, het huwelijk en de echtscheiding. Wij kunnen je juridische ondersteuning bieden bij zaken als de echtscheiding, maar ook bij het bepalen van de alimentatie. Ook bieden wij professionele mediation aan.

Lees meer


Vermaat Advocaten Barendrecht

Vermaat Advocaten Barendrecht is een advocatenkantoor waar zowel ondernemers als particulieren terecht kunnen voor de afhandeling van juridische conflicten. Onze advocaten hebben kennis van zaken en staan u zo goed mogelijk bij. Wilt u een conflict beslechten of voor uw belangen opkomen? Zowel eisende als verwerende partijen kunnen juridische hulp ontvangen van ons advocatenkantoor. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met een van onze advocaten als u enkel advies wilt inwinnen.

Rechtsgebieden

De vakbekwame advocaten van Vermaat Advocaten in Barendrecht hebben kennis van nagenoeg alle rechtsgebieden. Daarnaast is elke advocaat ook gespecialiseerd in een bepaald rechtsgebied. Zo kunnen wij u altijd de juiste hulp bieden. Wij staan u graag bij als u juridische hulp zoekt voor aansprakelijkheidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht, huurrecht, strafrecht, personen- en familierecht, mediation, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, erfrecht en bij letselschade.

Wanneer kunt u onze hulp inschakelen?

Met vrijwel elk juridisch conflict kunt u terecht bij Vermaat Advocaten Barendrecht. Wilt u scheiden van uw partner en een omgangsregeling treffen voor de kinderen? Heeft u een dagvaarding voor een strafzaak ontvangen of bent u juist de eiser? Wilt u als werkgever ontslag afdwingen bij een van uw personeelsleden of bent u werknemer en denkt u dat uw werkgever zich niet aan uw rechten houdt? Heeft u letselschade ten gevolge van een ongeval en wilt u hiervoor een schadevergoeding eisen? Voor al deze zaken kunt u terecht bij Vermaat Advocaten Barendrecht: Met Recht Raadzaam.

Adviesgesprek (30 minuten)

Vermaat Advocaten biedt u de mogelijkheid aan van een adviesgesprek* van een half uur met één van onze advocaten voor slechts € 50,-, op telefonische afspraak en passend in uw agenda (op kantoortijden) en op alle rechtsgebieden die ons kantoor behandelt.

Neem contact met ons op om te ontdekken wat onze vakbekwame advocaten voor u kunnen betekenen

 

*Deze dienst wordt uitsluitend verleend aan nieuwe cliënten en indien hier voorafgaand uitdrukkelijk om is verzocht. Op deze dienst kan niet achteraf aanspraak worden gemaakt.

Onze advocaat

mr. D. Vermaat (Dirk)

Strafrechtspecialist


 0180 61 11 88

 D.vermaat@vermaatadvocaten.nl